Çocuk Odası İçin Duvar Kağıdı Seçimi!

Çocuk Odası İçin Duvar Kağıdı Seçimi!

Çocuk Odası İçin Duvar Kağıdı Seçimi!

Duvar kağıdı, bebek odası dekorasyonunun kilit unsurlarından biri...

Sağlıklı malzemelerden üretilen şık çözümler çocukların hem odalarını hem de hayal dünyalarını renklendiriyor.Doğal ve kimyasal madde içermeyen duvar kağıtları çocuğunuzun sağlığını da güvence altına alıyor. Su bazlı boyalarla üretilen tasarımlar, çocuk odasının atmosferini bütünüyle değiştiriyor.

Öncelikle çocuk odaları için seçilecek duvar kağıdı malzemesinin özelliklerinin nasıl olması gerektiğine bakalım.

Çocuk Odası İçin Duvar Kağıdı Malzeme Seçimi Nasıl Olmalı?

  • Çocuk odasının duvar kağıdı tamamen doğal olmalı ve kimyasal madde içermemeli.
  • Su bazlı boyalar ile renklendirilen boyalar insan sağlığı açısından hiçbir sorun teşkil etmez. Çocuk odasında bu ürünlere ağırlık verilmeli.
  • Duvar kağıdında kullanılan materyallerin doğa ve çevre dostu içeriğe sahip olması, çocukların temiz bir geleceğe ulaşmasını sağlar.
  • Çocuk odasında anti-bakteriyel ve nefes alabilen özelliklere sahip duvar kağıtları kullanılmalı.
  • Tasarım konusunda çocuğa ilham veren, zihnini aydınlatan ve huzur yaratan desenlere yer verilmeli.
  • Doğru renkleri seçmek önem taşır. Duvar kağıdı cinsiyetten bağımsız bir dekorasyon unsurudur. Çocuklar için onların ruhunu yansıtan bir dekorasyon stiline yer verilmeli.
  • Çocuğun hayal gücünü önemseyen bir tema yaratılmalı. Okyanus temalı bir duvar kağıdına balık figürü oyuncaklar eşlik edebilir.

Çocuk Odaları İçin Duvar Kağıdı Tasarımı Nasıl Olmalı?

Şimdi duvar kağıdı malzemesinin nasıl olması gerektiğini biliyorsunuz, cocuk odası için en iyi duvar kağıdı tasarımını nasıl seçeceğimize geçelim.

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, cinsiyet ayrımı gözetmeyen çocuk odaları, minikler için tarafsız bir ortam yaratmak isteyen ebeveynler için gerçekten popüler bir seçim haline geldi. 2020 için, unisex tarzı hala çocuk odaları için en yaygın seçimlerden biri olacağını tahmin ediyoruz. Bunu akılda tutarak, cinsiyet ayrımı gözetmeyen çocuk odası iç mekanı için mükemmel duvar kağıdının nasıl seçileceğine dair birkaç ipucuna bakalım.

 

Çocuğunuzun odası için bir dekor düşünürken öncelikle iç mekan için nasıl bir stil oluşturacağınıza karar verin. Boho, eklektik veya minimalist bir mekan olsun-yine d ecinsiyet açısından tarafsız olabilir. İç mekan stilinizi yansıtacak duvar kağıdı arayışına çıkın. Happyfolks’un tüm bunları gözeterek ortaya çıkardığı duvar kağıdı seçeneklerine göz atalım.

 Çocukların Duvarlarında İlham Veren Happy Folks Ürünleri

Her çocuk hayal kurar, değil mi? Happy Folks ürünleri çocukların hayallerinde yepyeni kapılar aralıyor.

Çok sevdiğimiz kahramanlarımız, minik kalplerin en yakın dostları oluyor. Masallar hayallere yön verirken, çocuklar yaşam alanlarında huzurlu uykulara dalıyor.

Şimdi Happy Folks çocuk odası duvar kağıdı seçeneklerine göz atalım...

Boho Festival Duvar Kağıdı:

Bir festivalin coşkusu yükseliyor... Miniklerin odasında rengarenk bir eğlence başlıyor. Hikayenin içindeki kahramanlarla çocuklar arkadaş olurken, dekorasyondaki şıklık herkesi büyülüyor.

Ve birbirinden renkli kahramanlar onun düşlerine eşlik ediyor.

Cake by The Ocean Duvar Kağıdı:

Ahtapot yeni yaşı için mumları üflemek üzere.. Suların derinliğinde mükemmel bir parti var. Sualtı yaşamının güzellikleri duvarları süslemeyi sürdürüyor.

Cake By The Ocean Duvar Kağıdı ile çocuğunuzun odası rengarenk bir okyanus! Duvarlarda büyüleyici bir macera başlıyor. Ahtapotun doğum gününü kaçırmak istemeyiz, öyle değil mi?

Desert Dreamin Duvar Kağıdı:

Her yer ıssız görünse de kahramanlarımız işte orada... Muzip tavşan ve sevimli filin yolculuğundaki yerini al. Çocuk odasının atmosferi yepyeni bir boyut kazanıyor.

To the Moon and Back Duvar Kağıdı:

Gökyüzü daima güzel, tıpkı çocukların rüyaları gibi... Öyleyse bırakın gökyüzüne ulaşsınlar. Yıldızlara ilerleyen bu keyifli yolculuk miniklerin yaşam alanına şahane bir dokunuşta bulunuyor.

Ice-Cream Land Duvar Kağıdı:

Bir külah dondurma alır mıydınız? Duvarlarda yaz esintisi devam ediyor... Hem de her mevsim! Dondurmalar ve rengarenk balonlarla süslü bu tema, çocukların iştahını da kabartıyor.

Happy Stripes Duvar Kağıdı:

Sadeliği şıklıkla buluşturmak isteyenler el kaldırsın? Bu şahane tasarımın yumuşak ve romantik renkleri içinizi ısıtıyor. Popüler renk paletinin en güzel tonları çocuklara ilham vermeye devam ediyor.